Huh huh, tämä kohautti! Katso raju seksivideo

Internet, tuo otakujen aarreaitta, on täynnä kaikkea jännää ja tuntematonta, kunhan vain jaksaa etsiä. Toisinaan illan pimeinä tunteita Nico Nico Dougassa surffaillessa osuu niin mahtavaan napakymppiin, että maat järisevät. Sisarukset innostuivat tästä jymylöydöstä niin, että siitä oli tiedotettava heti blogissa. Jos fanitat Mitsuya Yuujia yhtä paljon kuin me ja Wakamoto Noriota yhtä paljon kuin koko maailma, tämä herkku on juuri sinulle!

Shigatsu Ichinichin romaaniin perustuvaa harvinaista Dangan no kizu wa koi no irezumi -kuunnelmaa vuodelta 1992 tähdittävät veteraaniseiyuuiden kermaan kuuluvat Mitsuya ja Wakamoto. Kyseessä on Wakamoton tiettävästi ainoa päärooli BL-draamassa ja ilmeisesti Mitsuyankin viimeinen kosketus genreen näyttelijänä. Mitsuya oli pääosassa maailman ensimmäiseksi BL-kuunnelmaksi tituleeratussa Tsuzumi ga fuchi -draamassa vuonna 1988.

Tarina sijoittuu Aichin prefektuurin pääkaupunkiin Nagoyaan, jonka poliisijoukot ovat jo vuosia käyneet hiljaista taistelua paikallista Hanabira-rikollisjärjestöä vastaan. Wakamoto on Bouryoku Aichi, kylmäkiskoinen poliisi, jolle Hanabirassa vaikuttavan huumediileri Chinon (ihana Shiozawa Kaneto) saattaminen telkien taa on muodostunut henkilökohtaiseksi tavoitteeksi. Hän uskoo Chinon olevan sekaantunut viimeaikaiseen kylmäveristen murhien sarjaan. Ratkaiseva tekijä vuosia kestäneeseen kissa–hiiri-leikkiin ilmestyy, kun nuori valokuvaaja Hanayaka Chuusuke (ihanista ihanin Mitsuya) todistaa viimeisimmän veriteon ja Bouryoku saa tehtäväkseen suojella Hanayakaa Chinon oikeudenkäyntiin saakka.

Ja koska kyseessä on BL-tarina, tulee masennuksesta kärsivä Bouryoku eräänä iltana vetäneeksi hirveät räkäkännit Hanayakan luona. Työnsä turhauttama ja hiljattaisen avioeronsa masentama Bouryoku kääntyy viinapullon puoleen, valittaa yksinäisyyttään ja päättää yllättäen käydä Hanayakaan käsiksi, koska ”on bi ja pystyy” (paras selitys ikinä!). Synkän tarinan ainut seksikohtaus on läpikotaisin ahdistava ilman minkäänlaisia romanttisia tunteita, ja Hanayakan viimeiset, kostoa vannovat nyyhkytykset ennakoivat tarinan surkeaa loppuratkaisua.

Hanayakan luottamus Bouryokuun järkkyy tapahtuman myötä, vaikka myös Bouryoku kauhistuu tekoaan jälkeenpäin. Kaiken kukkuraksi Chino ei antaudu oikeuden käsiin suosiolla, vaan kääntää Hanayakan murhapaikasta ottamat kuvat tätä itseään vastaan, ja nuori mies päätyy todistajasta epäiltyjen listalle. Sydäntäsärkevä tarina päättyy musertavasti, kun kaltoin kohdeltu Hanayaka lopulta sekoaa ja päättää tehdä sen rikoksen, josta häntä syytetään.

Epätoivoisesti vastaan pyristelevä Hanayaka on Mitsuyalta juuri niin upea roolisuoritus kuin mistä hänet niin hyvin tunnetaan, ja myös Wakamoto tekee roolissa todella vaikuttavaa työtä – hänen karski, mutta muutoin säädyllinen hahmonsa on hyytävän pelottava humalatilan aiheuttamassa ailahtelevaisuudessaan. Hänen äänensä poukkoilee edestakaisin huvittavan muminan ja pelottavien raivonpuuskien välillä. On suunnaton vääryys, että Dangan no kizu wa koi no irezumin lisäksi kummatkaan ääninäyttelijät eivät ole juuri BL-rintamalla vierailleet, niin hieno kuunnelma se on.

Yhteensä liki kaksi tuntia kestävä Dangan on nykyisiin BL-tarinoihin verrattuna iso teos. Kuten ajan tuotoksille on ominaista, sen pääpaino on homoilun sijasta murhamysteerillä sekä sillä, miten pelko, ahdistus ja emotionaaliset patoutumat muuttavat ihmisiä. Henkensä ja vapautensa puolesta pelkäävä Hanayaka tuntee koko maailman sortuvan päälleen ja vaipuu hiljalleen kohtalokkaaseen vainoharhaisuuteensa. Bouryoku vihaa itseään Hanayakalle tekemänsä vääryyden vuoksi, muttei saa koskaan edes pyydettyä tältä kunnolla anteeksi, vaan sappeentuu itseensä hiljaa omissa oloissaan. Ja vaikka tarina on yleisilmeeltään musta, mukaan mahtuu toiveikkaita ja hauskojakin kohtauksia, kuten Hanayakan pikkuveljen (Takayama Minami) syntymäpäiväkestit, joissa koiranpentu sieppaa leikkikalukseen Bouryokun autonavaimet.

Lisätietoja kuunnelmasta voi lukea japanilaiselta BL-sivustolta http://www.aprill.ia.

Explore posts in the same categories: BL, Läppä, Seiyuu, Sound Only

Avainsanat: , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

One Comment : “Huh huh, tämä kohautti! Katso raju seksivideo”


  1. […] päivänä päästiin toteuttamaan pilaa, joka oli odottanut vuoroaan kokonaisen vuoden. Aprillipila keksittiin yhtä aikaa viimevuotisen kanssa, kun joku meni möläyttämään idean […]


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: