Joulutähtiin kirjoitettu: luukku 9

Nakao Ryuusei on yksi suurimmista suosikeistamme, mitä seiyuuihin tulee, ja häntä tuli ylistettyä jo edellisvuoden joulukalenterissa. Itse asiassa edelliseen videoon sisältyi juuri se sama hahmo, joka esitellään tällä kertaa. Vaan minkä sille voi, että tämä osa oli luotu Nakaolle.

Kun ihkusta jenkkianimaatiosarjasta Tehotytöistä tuli animeversio, olimme innokkaita tsekkaamaan sen, varsinkin kun sen promon kertojana oli ystävämme Nakao. Kun ensimmäinen jakso sitten lähetettiin, eikä siinä kuulunut kertojaa, tulimme yksinkertaiseen johtopäätökseen: mies oli selvästi castattu Karen rooliin (engl. Him, suom. Se, Sisarusten selventävä lempinimi Maija). 21 jaksoa myöhemmin hahmo lopulta esiintyi ensi kertaa – ja kukas siellä livertelikään?

Roolia ei yksinkertaisesti voi kuvitella kenellekään muulle seiyuulle. Karessa, jota voi luonnehtia lähinnä ristiinpukeutuvaksi Saatanaksi, kaikki vaikutti juuri siltä, minkä Nakao osaa parhaiten. Lopputulos ei petä lainkaan: Nakao pistää parasta Freezaansa peliin sarjan onnistuneimpana pahiksena (no, Ikeda Chigusa yltää lähelle). Itsevarmalla päällä ollessaan Kare kikattelee korkealta ja puhuu pehmoisen naisellisesti, ja hän ennemmin luo mustalla pölyllään päivän pahiksia kuin ottaa itse yhteen tehotyttöjen kanssa. Kun hän alkaa tuntea olonsa nurkkaan ajetuksi, hempeily vaihtuu raivoisaan ärjyntään ja selkäpiitä karmiviin psykopaattinauruihin, eikä armoa enää tunneta. Nakao sekoittaa pakkaa tavaramerkkirääkynällään ja pääsee ääripäästä toiseen ilman teknisiä apuvälineitä. Harmittaa ainoastaan se, ettei Karen ääneen ole lisätty samanlaista jatkuvaa kaikuefektiä kuin alkuperäissarjassa. Kenties näin näyttelijä itse pääsee paremmin ääneen, mutta kaiku teki hahmosta todella erottuvan ja hyytävän.

Tehotytöissä Him oli pahis muiden joukossa, mutta Demashita! Powerpuff Girls Z:ssa klovnidemoni on kaiken pahan alku ja juuri. Juuri hänen pimeistä voimistaan ovat lähtöisin mustat valot, jotka muuttivat monia Tokyo Cityn asukkaita hirviöiksi, joita vastaan sankarikolmikko taistelee. Nakao on täysin oikean kaliiperin näyttelijä hahmon päivitettyyn rooliin pääkelminä, joka piestään vasta sarjan viimeisessä jaksossa – miehen käyttäminen mihinkään vähäisempään olisi suoranaista tuhlausta. Powerpuff Girls Z itse osoittautui vesitetyksi taikatyttötekeleeksi, mutta tämä rooli jos mikä oli kyllä tähtiin kirjoitettu.

Explore posts in the same categories: Joulukalenteri

Avainsanat: , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

2 kommenttia : “Joulutähtiin kirjoitettu: luukku 9”


  1. […] 9. luukussa ylistettiin näyttelijää Demashita! Powerpuff Girls Z -sarjasta, ja nyt on aidon ja alkuperäisen […]


  2. […] Nakaon roolitus Tehotyttö-animessa Afurekon joulukalenterissa 2011 […]


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: