Vuosi täynnä lupauksia

Kuluneen vuoden viimeiset minuutit ovat menossa, joten vielä ehtii kiittää kaikkia joulukalenteria lukeneita! Toivottavasti joulunodotus sujui joutuisasti sen parissa. (Vaikka pois jäikin sellaiset miljoona mahtavaa roolisuoritusta…)

Tänä vuonna juhlistamme myös vuoden vaihtumista uudenvuodenlupauksilla! Cilla lupaa ensi vuonna lopultakin kirjoittaa Ankronikasta Disney Nostalgia -jutun. Nita puolestaan vannoo katsovansa vanhan Teenage Mutant Ninja Turtles -sarjan kaikki kymmenen kautta ja kirjoittavansa siitä blogiin. Tavallisesti old school -painotteinen Myy taas lupaa kirjoittavansa tulevana vuonna jostakin vuoden sisällä ilmestyneestä. Pitäkäähän vahtia, että lupaukset myös toteutuvat!

Pikkiksen ilme, jos lupaukset pääsevät unohtumaan.

Blogin normaali päivitystahti jatkuu taas ensi viikolla. Parin viikon päästä on myös Desucon Frostbite, josta voitte bongata meidät sekä conittamassa että ohjelmanpitäjinä. Kunniavieras Furukawa Toshion (paras ikinä tulkaa katsomaan) ohjelman lisäksi Nita ja Myy puhuvat lauantai-iltana myös animen dubbauksesta. Toivottavasti näemme teistä mahdollisimman monia Lahdessa, ja niillekin, jotka jäävät näkemättä, toivotamme oikein hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta 2012!

Explore posts in the same categories: meta

Avainsanat: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

3 kommenttia : “Vuosi täynnä lupauksia”

 1. Biruka Says:

  Kiva lukea että tänä vuonna tulee Disney Nostalgia-sarjaa lisää ja Turtles-juttukin kuulostaa kiinnostavalta vaikka itse on tuttumpi nuo 2003-sarja.

  Olisi kivaa jos tekisitte juttua Golden Voice OYstä ja Agapioa.

  • Cilla Says:

   Juu, täytyy ottaa itseä niskasta kiinni vaikka sitten uudenvuodenlupauksella, jos ei muuten saa sitä Ankronikka-juttua kasaan 😀 Vanha Turtles-sarja taas on meille se rakas ja nostalginen, kannattaa odottaa Nitan juttua siitä!

   Golden Voicea sekä Agapiota tulemme seuraavaksi käsittelemään tänä lauantaina 14. päivä Desucon Frostbitessä Lahdessa. Nita ja Myy pitävät tapahtumassa luennon animedubbauksista, ja siellä käydään läpi myös Golden Voicen ja Agapion dubbituotoksia. Mikäli et pääse paikalle, niin luennon voi myöhemmin katsoa Desuconin YouTube-kanavalta. Laitamme tänne blogiin kyllä linkit kunhan videotaltioinnit saadaan nettiin!

   ~C


 2. […] ja rajattomasti leluja. On suorastaan ihme, ettei ninjakilppareista ole Afurekossa kirjoitettu (no niin Nits) vielä ollenkaan, sillä kasvoimme 80-luvun piirrossarjan sekä 90-luvun leffatrilogian […]


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: