Ihanuuden Desucon: etukäteistunnelmat

Sisarusten kiireiseen kevääseen on mahtunut jos jonkinmoisia tapahtumia, minkä vuoksi Afureko on pysytellyt hiljaisena viimeiset pari viikkoa. Nyt on kuitenkin menossa vuoden odotetuin viikko: Desuviikko! Olemme työstäneet coniohjelmia aina edellisestä Desusta lähtien ja con alkaakin olla jo uhkaavan lähellä!

Tämäkin hahmo nähdään Desuconissa!

Tulevana viikonloppuna Lohen sisarukset bongaa seuraavista ohjelmista:

Noriaki Sugiyama – kissanpoikia ja nättejä poikia (perjantai, Pääsali, klo 18:00-20:00)

Perjantaina heti avajaisten jälkeen Cilla ja Nita hyppäävät lavalle jututtamaan Desuconin seiyuukunniavierasta Sugiyama Noriakia! Kahden tunnin mittaisessa ohjelmassa on luvassa niin kertomuksia vieraan työurasta kuin hahmojensa repliikkejä livenä lausuttuna! Myös järjestämämme originaalihahmokisa huipentuu perjantai-iltana, kun ihana poika Sugiyama valitsee kävijöiden lähettämistä töistä kolme hahmoa ja antaa heille äänen silmiemme edessä. Kunniavierasohjelmien kaikenlainen taltiointi on kielletty, joten tämän kaiken voi kokea ainoastaan paikan päällä Desuconissa! Otamme vastaan myös yleisökysymyksiä pitkin ohjelmaa, joten jos kysyttävää tulee ohjelman aikana, niin rohkeasti vain kättä pystyyn aina, kun Myy kiertää yleisön joukossa mikrofonin kanssa!

BL-kuunnelmat vs. BL-anime (K-15) (lauantai, Puuseppä, klo 11:30-13:00)

Lauantaina keskipäivän tienuvilla Cilla käy läpi BL-genren kahden sovitustavan välisiä eroja positiivisessa mielessä. Luennolla muun muassa esitellään erään tunnetun ääninäyttelijän uran BL-puolta sekä vertaillaan, miltä sama kohtaus kuulostaa anime- ja kuunnelmaversiossa. Ohjelmaa seuratakseen ei tarvitse olla kokenut BL-alan konkari, avoin mieli ja terve huumorintaju riittävät. Tervetuloa seuraamaan!

Otokoyaku – Miesten housuissa (lauantai, Puuseppä, klo 13:00-14:30)

Heti Cillan ohjelman jälkeen myös loput Sisarukset siirtyvät luentopöydän taakse luennoimaan miehiä näyttelevistä naisista. Luvassa on otokoyaku-käsitteen avaamista ja historiaa, katsaus naisille tyypillisiin (ja vähemmän tyypillisiin) poikarooleihin, merkittävien otokoyakujen esittelyä sekä jotain interaktiivistakin kuulijoita varten. Tulkaa toki mukaan sekopäiseen fanityttöilyyn informatiiviselle luennolle!

Sano se sävelin – Aki Hata (sunnuntaina, Pääsali, klo 13:00-16:00)

Sunnuntaina ennen päättäjäisiä Myy ja Nita nähdään vielä juontamassa conin toisen kunniavieraan Hata Akin omaa ohjelmaa! Kuulemme monipuolisia näytteitä muusikon uran varrelta ja Hatan itsensä ajatuksia säveltämisestä, sanoittamisesta ja yleisesti musisoinnista. Yleisökysymykset ovat tervetulleita, ja onpa ohjelman katsojille luvattu myös jotain ennennäkemätöntä…

Lauantaina Cillan ja Nitan voi bongata Ghost Trick -pelin pahisduo Beautyn ja Dandyn asuissa, sunnuntaina Cilla taas vaeltelee ympäri Sibeliustaloa pukeutuneena juuri pyörivän Shirokuma Café –animesarjan Sasako-tarjoilijaksi. Tulkaa vapaasti nykimään hihasta ja juttelemaan, Desuviikonloppuna nähdään!

Explore posts in the same categories: Tapahtumat

Avainsanat: , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: