Ystävänpäivä Frostbitessa

Vain täysi-ikäisten Desucon Frostbite tulee jo toisen kerran! Sisarukset ovat tuttuun tapaan paikalla luennoimassa ja järjestämässä kunniavierasohjelmaa. Tällä kertaa meiltä on luvassa ohjelmaa conin joka päivälle.

Sydän mustelmilla – BL ja väkivalta (perjantai 21:00-22:30, Kuusi)

Perjantai-iltana Cilla paneutuu BL:n draamaisaan maailmaan. Ohjelmassa puidaan, miten väkivaltaa käsitellään genren teoksissa, missä muodoissa sitä näkyy ja miksi se on niin yleistä. Mukana on esimerkkejä yli viidestäkymmenestä teoksesta!

Professori Layton ja kaiken katoavaisuus (lauantai 16:00-17:30, Kuusi)

Lauantaina Nita puhuu lempipelisarjastaan, Level-5:n Professor Laytonista. Luento pureutuu pulmapelien syvimpään olemukseen ja käsittelee kuolevaisuuden teemaa, jota kosketettiin jo muutaman vuoden takaisessa blogijutussa. Jos kaikki Layton-pelit on jo pelattu, tule kuulemaan ajatuksia niiden sanomasta!

Juuri sinä!

Vaeltavan miekkamiehen tragedia – Rurouni Kenshin aristotelisenä draamana (sunnuntai 10:00-11:30, Puuseppä)

Sunnuntai-aamuna pääsee kuuntelemaan Myyn analyysia ysäriklassikko Rurouni Kenshinistä. Aristoteleen klassinen runousoppi paljastaa, että miekkamies Himura Kenshinin tarina pursuaa perinteisen tragedian piirteitä. Miten antiikin filosofin opit pätevät japanilaiseen sarjakuvaan?

Taistelupelianimet (sunnuntai 14:30-16:00, Puuseppä)

Sunnuntain päätteeksi velipoika Runo käy vielä Falconin kanssa läpi taistelupeleihin perustuvia animesarjoja ja -elokuvia. Ovatko ne todella niin kämäisiä kuin niiden huono maine antaa ymmärtää?

Frostbitessa pääsee katsomaan elokuvan Rakuen tsuihou – Expelled from Paradise.

Kunniavierasohjelman puolella Madoka Magican ja Psycho-Passin käsikirjoittaja Urobuchi Gen esiintyy lauantaina haastattelussa ja Q&A-tilaisuudessa, jossa yleisökysymykset ovat pääosassa. Perjantaina tapahtumassa näytetään tuoretta Urobuchia Toein uuden Rakuen tsuihou ~ Expelled from Paradise -leffan muodossa. Lisäksi näytöksen jälkeen pidetään aiheeseen liittyvä talk show ja lauantaina elokuvan ohjaaja Mizushima Seiji luennoi sen tekemisestä.

Luvassa on jälleen niin paljon ohjelmaa, että runsaudenpula iskee. Frostissa nähdään, tule moikkaamaan jos ehdit!

Explore posts in the same categories: Tapahtumat

Avainsanat: , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

One Comment : “Ystävänpäivä Frostbitessa”

  1. Hilja Says:

    Hei Lohen sisarukset, haastaisin teidät The Liebster Award -nimiseen haasteeseen, jonka tarkoituksena on tuoda lisänäkyvyyttä blogeille. Tartutteko haasteeseen?

    http://multitudeofways.blogspot.fi/2015/03/a-challenge.html


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: