Tulevia coniohjelmia: Fanfest, Helsinki 5.-6.10.2013

Tänä vuonna Suomen anime- ja peliaiheiset tapahtumat saavat rinnalleen populaarikulttuuritapahtuma Fanfestin, joka järjestetään 5.-6.10.2013 Helsingin Paasitornissa! Fanfestin ohjelmatarjonta pursuaa asiaa erilaisista popkulttuuri-ilmiöistä, ja myös me Sisarukset järjestämme tapahtumaan pari ohjelmaa! Tervetuloa seuraamaan!

Fanfest

Perhesuhteet ja kasvatus Itse ilkimys -elokuvassa

Cilla alkoi kirjoittaa Illuminationin Itse ilkimys -elokuvasta pedagogianalyysiä, kun elokuva oli vielä uusi. Teksti paisui uhkaavasti seuraavien parin vuoden ajan, ja Cilla ehti jo pelätä, ettei juttu koskaan valmistuisi. Onneksi tuli vastaan tapahtuma, jossa kaikki ne ajatukset voi kertoa ääneen. Fanfestissä Cilla analysoi juurta jaksain elokuvan hahmot ja näiden väliset suhteet ja selventää samalla, miksi Itse ilkimys on kaikin puolin hieno elokuva!

Kirja kirjassa itsessään – Tarina vailla loppua ja fiktiivisyys

Nita näki Fanfestissa tilaisuuden puhua suosikkikirjastaan kautta aikojen, Michael Enden kuolemattomasta klassikosta Tarina vailla loppua. Tässä metakertomusten kuninkaassa tosi ja kuvitelma sekoittuvat toisiinsa monin tavoin, ja ohjelmassa paneudutaan syvälle näihin koukeroihin. Luento perustuu Nitan kandidaatintutkielmalle ja sopii runsaine esimerkkeineen myös kirjaa lukemattomille. Vielä kuitenkin ehtii tutustua opukseen ja tulla sitten tapahtumassa kuulemaan kunnon purilointia!

Dubbauksen salat – VHS:ltä valkokankaalle

Olemme jo kolmen vuoden ajan julkaisseet blogissamme haastatteluja äänialan ihmisiltä, mutta olemme lisäksi aina pohtineet, miten pääsisimme tuomaan suomalaiset ääninäyttelijät ja heidän faninsa samaan tilaan. Fanfestissä pääsemme viimein toteuttamaan pitkäaikaisen haaveemme, ja pidämmekin tapahtumassa paneelin dubbaamisesta! Pyysimme mukaan kolme ihanaa alan herraa eli Pekka LehtosaarenJarkko Tammisen sekä Antti L J Pääkkösen, jotka olivat kaikki innolla messissä ja vastaavat kysymyksiinne Fanfestissä! Olemme jokaista heistä jo jututtaneet blogissamme, halutessaan voi lukaista haastattelut läpi ennen tapahtumaa niin ei tule kysyneeksi samoja kysymyksiä paikan päällä.

Ohjelman julkistaminen on jo herättänyt mukavasti ennakkohypetystä, joten uskallamme toivoa, että tämänkaltaisille tapaamisille on Suomessa kysyntää! Haluaisimme, että mahdollisimman moni aiheesta kiinnostunut kuulisi ohjelmasta ajoissa, joten levittäkää vapaasti sanaa! Tervetuloa tapaamaan Jarkkoa, Anttia ja Pekkaa ja katsomaan, mitä kaikkea hienoa ja hauskaa olemme varallenne suunnitelleet! Tätä tilaisuutta ei kannata jättää väliin!

Fanfestin liput ovat hinnaltaan reilusti huokeampia etukäteen tilattuna kuin paikan päältä ostettuna, suoraan lipunmyyntiin pääset tästä! Ennakkolipunmyynti sulkeutuu PIAN, joten kannattaa olla nopea! Nähdään Fanfestissä!

Explore posts in the same categories: Suomi, Tapahtumat

Avainsanat: , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

9 kommenttia : “Tulevia coniohjelmia: Fanfest, Helsinki 5.-6.10.2013”

 1. Moi Says:

  Äh miksi kaikki on aina Helsingissä D: Sinne kun ei täältä noin vain lähdetä.. (ei tarvitse vastata tähän, tiedän kyllä miksi :D)

  Oletteko suunnitelleet tuon dubbaus-paneelin (Dubbauksen salat – VHS:ltä valkokankaalle) kuvaamista ja laittamista blogiin tai youtubeen? Haluaisin hirveän kovasti nähdä sen mutta paikan päälle ei tosiaan ole mahdollisuuksia..:/

 2. Garo Says:

  Komppaan Moita. Olisi kiva päästä näkemään video tuosta dubbauspaneelista kun en itse paikan päälle pääse.

 3. Afureko Says:

  Videotaltiointia olemme mekin pohtineet, katsotaan josko saisimme järjestettyä paikalle kunnollisen videokameran ja taltioitua ohjelman talteen ja myöhempään jakoon!

 4. M.Joukamaa Says:

  Dubbauksen salat oli aivan kiistatta paras näkemistäni Fanfestin ohjelmanumeroista, hauskuudesta puhumattakaan – teihin voi kyllä aina luottaa, kun on hakemassa laadukasta puheohjelmaa seurattavaksi. Vaikka läheskään kaikki panelisitien töistä eivät olleet itselleni entuudestaan tuttuja, mielenkiinto säilyi koko paneelin ajan ja uudelleenroolitetut dialoginpätkät olivat yksinkertaisesti nerokkaita. Kyllä kiitos lisää tätä.

 5. Kupla Says:

  Kiitos ERINOMAISESTA dubbaus-paneelista! Aivan mahtavaa ja mielenkiintoista ja tajuttoman hauskaa, kiitos kovasti teille! Niin hienoa että saitte Antin, Pekan ja Jarkon mukaan ohjelmaanne ^___^

 6. Sami Says:

  Hieno paneeli todellakin. Kannatti käydä täältä Itä-Suomesta saakka.

 7. Afureko Says:

  Paljon kiitoksia palautteesta, oli upea huomata miten paljon suosiota ohjelmamme niitti! Fanfestistä on blogiin työn alla oma coniraportti, jossa valotamme hieman dubbauspaneelin syntyä ja työstämistä! Lisäksi ohjelma on tietääksemme todellakin taltioitu videolle, laitamme senkin tänne näkyviin jahka saamme sen coniväeltä!

 8. Paprika Says:

  Kiitos loistavasta paneelista! Asiapitoinen ja hauska ohjelmanne opetti myös paljon uutta. Olisin jaksanut istua vaikka kolme tuntia lisää ja vain kuunnella.

  Uudelleenroolitetut dialogit olivat maukkaita, mutta ne olivat aika pitkiä. Ehkä kaksikin olisi riittänyt?

  Kiitos vielä kerran ja toivottavasti Suomen dubbaus-fanikansa saa nauttia ohjelmistanne tulevissakin Fanfesteissä.

 9. Siiseli Says:

  Kiitos aivan mahtavasta paneelista! Tuntuu vieläkin ihan absurdilta varsinkin, kun tajusin saaneenu uravinkkejä Jim Hawkinsilta :’) Kirjaotot oli ihan hauskoja ja idea oli hyyvä, mutta kestivät vähän liian kauan ja siihen ehi kyllästyä ja harmitti heidän puolestaan, jotka eivät ehtineet kysyä kysymyksiään. Toivottavasti ehtivät myöhemmin kysyä.
  Kaikki kolme kunniavierasta olivat todella sydämmellisen oloisia ja oli ihanaa nähdä, kuinka oikeasti tuli väenpaljous yllätyksenä 😀

  Ps. Hävettää vähän pöljän kummipoikani puolesta, joka ei tajunnut ottaa tilausuudesta vaaria ja jutella kunnolla Sidin kanssa. Tulen ottamaan asian moneen otteeseen esiin vielä vuosien ajan 🙂 Sitä nyt päällimmäisenä jäi vaivaamaan se, että onko Sid oikeasti olemassa 😀


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: