Puheen vuoro: vuoden 2013 tulevat animaatioelokuvat

Ääninäyttelyblogi Afureko on ollut olemassa jo kolme kokonaista vuotta! Tällä kertaa päätimme kokeilla jotain uutta, joten kolmantena syntymäpäivänämme aloitamme jälleen uuden sarjan! Puheen vuoro -sarjassa julkaisemme tekstien sijaan podcasteja, joissa keskustelemme erilaisista ääninäyttelemiseen liittyvistä aiheista. Äänessä emme ole pelkästään me, vaan tulevaisuuden jaksoissa on mukana myös alaa tuntevia vieraita!

Ensimmäisessä osassa keskustelemme kuudesta tänä vuonna ensi-iltaan tulevasta länsimaisesta animaatioelokuvasta niiden trailereiden tai muun ennakkotiedon perusteella. Syynissä ovat Blue Sky Studiosin Epic (24.5.), Pixarin Monsterit Oy -elokuvan esiosa Monsters University (21.6.), Illumination Entertainmentin pahishitti Itse ilkimyksen jatko-osa Despicable Me 2 (3.7.), DreamWorksin Turbo (19.7.), Sony Pictures Animationin Lihapulla-elokuvan jatko-osa Cloudy With a Chance of Meatballs 2 (27.9.) sekä Disneyn Lumikuningatar-adaptaatio Frozen (27.11.). Etenemme kronologisesti elokuvien ensi-iltojen perusteella, videolla näkyy aina sen elokuvan logo, josta keskustelemme.

Pahoittelemme äänitteen laatua, olimme kaikki enemmän tai vähemmän pääsiäisflunssan kourissa nauhoituksen aikana, mutta toivottavasti se ei pilaa tunnelmaa! Disneyn Frozenista ei ole vielä julkaistu virallista traileria, kaikkien muiden elokuvien trailerit on linkitetty cutin alle.

Mitä kyseisistä elokuvista sinä odotat kaikista eniten ja miksi?

Samaisen podcastin mp3-version voi ladata tästä.

Epic (Blue Sky Studios)

Monsters University (Pixar)

Despicable Me 2 (Illumination Entertainment)

Turbo (DreamWorks)

Cloudy with a chance of meatballs 2 (Sony Pictures Animation)

Explore posts in the same categories: Elokuvat, Puheen vuoro, USA

Avainsanat: , , , , , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

7 kommenttia : “Puheen vuoro: vuoden 2013 tulevat animaatioelokuvat”

 1. Kaap Says:

  Tykkään kovasti blogin uudesta ulkomuodosta:)
  Suomessa taas on trendi muutta nuo kaikki lyhyet nimet pitkiksi nimihirmuiksi, Tangled -> Kaksin karkuteillä, Epic -> Salainen valtakunta. Saa nähdä mitä Frozenista tulee:|
  Ja itsekin petyin kyllä hieman kun huomasin tässä seuraillessa että Frozenia on sorkittu oikein kunnolla uuteen muottiin, jotenkin aina pidin siitä ”esteet ylittävästä ystävyydestä” ja siitä että Kai piti pelastaa eikä tyttöä… Olin myös toivonut hieman suomiviittausta, kuten originaalisadussa, mutta se nyt sitten menikin Skandinaviaksi koko homma.
  Mullakaan ei kohtaa Kristoff ja Jonathan kyllä yhtään:D No onpahan Jonathan kuitenkin!

 2. Garo Says:

  Itse Ilkimys 2 on odotetuin leffa omalla kohdalla. Hommasin ykkösen pari kuukautta takaperin ja liioittelematta paras näkemäni animaatioleffa. Omaperäinen, hauska ja sydämellinen. Monsters Universityä en välttämättä mene teatteriin katsomaan, mutta DVD:lle ainakin hommaan. Lihapullajatkis näyttää ihan hauskalta, mutta eka on vielä näkemättä. Trailerin perusteella kääntäjä saa kyllä tehdä kunnolla töitä saadakseen kaikki ruokavitsit toimimaan. Turbo ja Epic ei liiemmin kiinnosta.

 3. Sara Says:

  Tuo epic oli aivan suunnattoman mielenkiintoinen! En malta odottaa että nään sen! Odotan myös Frozenia kuin kuuta nousevaa 🙂 ! Ääää toivottavasti odotus palkitaan 🙂

 4. Paula Laine Says:

  Kiitos tästäkin! Toivon että näitä Puheen vuoro-podcasteja tulee vielä monta. Taidan pitää siitä kun saa kuulla tai nähdä teitä ja kuunnella mielipiteitänne.

 5. Sielunsisko Says:

  Podcast, jossa innostuneet ja asiantuntevat puhujat keskustelevat kiinnostavasta aiheesta… Täydellinen yhdistelmä! Totaalisen täydellinen täydellisyys saadaan, jos voitte vielä hidastaa puhettanne aivan pykälän verran ja jättää kasvokkaiseen kommunikaatioon olennaisesti kuuluvia ”mm-hmm”-myötäilyääniä vähemmälle – ne kun loivat ajoittain hieman kiireisen tunnelman. Tästä podcastista haluan nauttia rauhassa.

  Suhtaudun jatko- ja esiosiin aina valtavalla varauksella, mutta japanilaisen trailerin perusteella Monsterit kyllä kiehtoisi kovasti. Ensimmäiseen Itse Ilkimykseen taas rakastuin sen asenteen ja huumorin ansiosta, joten kakkosen katsomista täytyy harkita. Kätyrien toilailu tasapainottelee minun makuuni kiusallisen överiyden ja hurmaavan ratkiriemukkuuden rajoilla, mutta Grun ja tyttöjen perhe-elämä vaikuttaa trailerin perusteella yksinomaan rakastettavalta.

  • Afureko Says:

   Kiitos, nauhoitejuttujen tekemisestä ei parilla meistä ole vielä juuri kokemusta joten otamme palautetta ilolla vastaan! Nyt aletaan olla jännän äärellä kun podcastissa esiintyneitä elokuvia alkaa pikkuhiljaa saapua elokuvateattereihin, yritämme kirjoitella niistä ajatuksia blogiin sikäli kuin pääsemme niitä katsomaan. Ja kätyrit olivat pääosassa ensimmäisenkin Ilkimyksen trailereissa, joten kukaan ei oikein tiennyt, mistä ihmeestä elokuva oikein kertoo – kaikki odottivat DreamWorksin kaltaista kreisiperseilyä ja hämmästyivät oikein kunnolla, kun kyseessä olikin herkkä perhedraama. Toivottavasti jatko-osa jatkaa samalla linjalla!


 6. […] ilkimys 2 olikin varmasti yksi kuluneen vuoden odotetuimmista animaatioelokuvista (myös Sisarukset odottivat sitä kovasti), ja ensi-illan lähestyessä keltaiset kätyrit valloittivat Internetin aina Helsingin Sanomien […]


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: