Älisevä joulukalenteri, älähdys 23

Sakigake! Cromartie koukou on hillittömän hauska manga, jonka animesovitus ei aivan lähdettään ylitäkään. Mangaan verrattuna animessa on kuitenkin äänet, ja Cromartie-animen näyttelijäkaartiin onkin koottu kaikki möreä-ääniset korstoseiyuut – myös seiyuumaailman kruununjalokivi Wakamoto Norio.

Jo kalenterimme kolmannessa luukussa kuulimme näytteen Wakamoton koomisesta puolesta. Tämänkertainen hahmo naurattaa kuitenkin eri tavalla. Mechazawa Shinichi on Cromartien lukion coolein sekä karskein jätkä, mutta on jostain syystä robotti. Päähenkilöt jaksavat kummastella kyseistä julkista salaisuutta, josta Mechazawa itse ei tunnu olevan lainkaan tietoinen. Eräässä kohdassa Mechazawa hajoaa tuusan nuuskaksi ja hänestä korjataan erehdyksessä moottoripyörä. Jos edellinen ei kuulostanut jo tarpeeksi oudolta, tämä viimeistään menee yli hilseen:

Kuvamateriaalinsa puolesta kohtaus on kuin jokin eriskummallinen musiikkivideo tai pyörämainos, äänipuoli taas kuvastaa sarjan älyttömyyttä. Tavanomaisten ääniefektien käytön sijaan Wakamoto huolehtii itse kohtauksen äänistä ja imitoi moottoripyörän eri toimintoja kerrassaan hulvattomia ääniä päästellen. Kohtaus ilmentää loistavasti sarjan tunnelmaa ja Wakamoto saa tilaisuuden revitellä muutoin melko karskissa roolissa. Eriskummalliseen ratkaisuun on varmasti muukin syy kuin huumori, sillä se osoittaa, että motskari on yhä nuorukainen nimeltä Mechazawa Shinichi. Lisäksi voisi sanoa, että siten katsoja kokee saman ristiriidan, jonka parissa päähenkilöt painivat koko sarjan – onko Mechazawa kaveri vai kone? Mutta ehkä tässä mennään jo liian syvälle komedian sielunmaailmaan, joten tyydytään vain nauttimaan Wakamoton hauskoista pärinä-äänistä joululahjoja odotellessa!

Explore posts in the same categories: Joulukalenteri

Avainsanat: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

One Comment : “Älisevä joulukalenteri, älähdys 23”

  1. akuma Says:

    Ei helkkari…Wakamoto-pyörä on paras! XDD


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: