Älisevä joulukalenteri, älähdys 14

Kalenterin alusta on kulunut jo kaksi viikkoa – äkkiä lisää Mitsuya Yuujia kehiin! Tämänkertainen äännähdys on överistä ruokashounensarja Torikosta, jossa ruokametsästäjät kilpailevat parhaista raaka-aineista ja kokoavat toinen toistaan upeampia menuja. Hyvisten ruokajärjestöä vastassa on ilkeä Bishokukai, joka haluaa hallita maailman kaikkia aineksia.

Bishokukain riveissä on myös Mitsuyan hahmo Grinpatch, vahva mutta äärimmäisen laiska körmy, joka imee syötävää pohjattomaan kitaansa valtavalla pillillään (tirsk). Hän saa tehtäväkseen noutaa takaisin järjestölle kuuluvan GT Robo -mechan, mutta ei sitten viitsikään vaan käy vähän tappelemassa päähenkilö Torikon kanssa. Päämajaan palattuaan hänellä on vähän selitettävää:

Grinpatch päättää lauseensa naurunpyrskähdykseen, joka tulee aivan puun takaa. Vaikka piskuisena pöydän päässä istuvaa Grinpatchia ei ole animoitu mitenkään yksityiskohtaisesti, liike natsaa täydellisesti naurahduksen yllättävyyteen: hänen kasvoilleen venähtävä virne ilmestyy ja häipyy yhtä nopeasti kuin itse äänikin. Katsoja jää sekaisena räpyttelemään silmiään ja miettimään ”Mikä se oli?!” Silti toisella kuuntelukerralla huomaa selvästi, miten Mitsuyan suoritukseen on latautunut pidätelty innostus – ihme, että hahmo saattaa pidätellä pyrskähdystä niinkin kauan, että saa asiansa sanottua. Tähän pätkään ei vain väsy!

Explore posts in the same categories: Joulukalenteri

Avainsanat: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

One Comment : “Älisevä joulukalenteri, älähdys 14”


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: