Älisevä joulukalenteri, älähdys 3

Kolmannessa luukussa tarkastellaan erään tulevan Desucon Frostbiten kunniavieraan tuntematonta pikkuroolia, joka vähäpätöisyydestään huolimatta kuuluu Sisarusten suosikkeihin.

Shiina Takashin mangaan perustuvassa GS Mikami -animessa seurataan aaveita ja pahoja henkiä metsästävää Mikami Reikoa, jonka toistaitoisina apureina hyörivät alipalkattu ja irstas Yokoshima Tadao sekä manausvelkaansa suorittava kummitus Okinu. Jaksoissa 21-22 kolmikolle aiheuttaa ongelmia Piper-kiusanhenki, jonka soitto muuttaa kuulijansa lapseksi.

Tämän koomis-uhkaavan vastustajan ääninäyttelijänä animessa toimii mahtimies Wakamoto Norio, johon Mikamin valmistumisaikana saattoi vielä törmätä Piperin kaltaisissa pienissä sivuosissa. Roolityö on lyhyt mutta sitäkin nautittavampi, sillä Wakamoto saa pistää peliin harvemmin kuultavaa koomista puoltaan ja etenkin viehkeää ylärekisteriään.

Takaumassa, jossa Piper ilmestyy uhkaamaan Mikamia ja muuttaa tämän soitollaan pikkutytöksi, ehtii sankaritar juuri ja juuri väliaikaisesti karkottaa pillipiiparin. Saadessaan täyden latingin Mikamin seireiseki-kivestä Piper pölähtää savuna ilmaan, mutta ehtii ennen sitä päästää ilmoille hullunkurisen tuskanhuudon, joka päättyy ratkiriemukkaaseen ”byärgh!” -huutoon. Tämä teatraalinen poistuminen kirvoitti ensikatselulla Sisaruksista sellaiset naurut, että jakso oli pysäytettävä ja kohta katsottava useita kertoja uudelleen. Tässä ei realistisuutta haeta eikä kaivata; Piperin höpinä on täysin yliampuvaa, kuten sarjan ja hahmon luonteeseen sopii.

Explore posts in the same categories: Joulukalenteri

Avainsanat: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: