Älisevä joulukalenteri, älähdys 1

Jotkut ovat ehkä huomanneet, että veteraaniseiyuu Mitsuya Yuuji nauttii melkoista suosiota Sisarusten keskuudessa – miehen nimi esiintyy Afurekossa vähän väliä ja hänelle oli omistettu myös blogin edellisen joulukalenterin 23. luukku. Tänä vuonna päätimme aloittaa suoraan huipulta, joten iki-ihana Mitsuya saa kunnian aloittaa Afurekon kolmannen joulukalenterin!

Mitsuya on hilannut itsensä Sisarusten ihkutuslistan kärkeen pitkälti harvinaisen muuntuvuutensa ansiosta: hän on huippuhyvä laulaja, pistämätön komedian mestari, sydäntä riipivä tragedian tulkitsija sekä parantumaton romantikko. Tämänvuotiseen kalenteriimme mies sopi erityisen hyvin, koska eri genrejen lisäksi hän on aina koristanut roolisuorituksiaan repliikkien lisäksi kaikenlaisilla äännähdyksillä. Joissain tapauksissa hän on päästänyt repliikin lopuksi vielä jonkin niin oudon ja hauskan äänen, että se jää kohtauksesta katsojan mieleen kaikista parhaiten.

Myyn aikaisemmin esittelemässä Teki wa kaizoku ~neko-tachi no kyouen -animessa Mitsuya esittää ikinälkäistä ja ärsyttävää Apulo-kissaa, jonka pörröisessä päässä ei omatunto paljoa kolkuttele. Roolinsa suurimmaksi osaksi nenästä nyssyttävä Mitsuya heittelee kuitenkin mukaan sopivia pieniä lisiä, jotka sopivat sarjan sekopäiseen luonteeseen – esimerkiksi päähenkilöiden paetessa romahtavasta rakennuksesta Mitsuya päättää hahmonsa varsin tunteettoman toteamuksen täysin puun takaa tulevaan naukuvaan naurahdukseen, joka takuulla nostattaa hymyn huulille. Mitsuyan ”kissanaurusta” onkin sittemmin tullut ihan oma käsitteensä yhteisissä keskusteluissamme!

Explore posts in the same categories: Joulukalenteri

Avainsanat: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

One Comment : “Älisevä joulukalenteri, älähdys 1”

  1. stargay Says:

    :–D

    Kiva nähdä että teidänkin joulukalenteriperinne jatkuu, tekee joulunodotuksesta taas vähän hauskempaa!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: