Joulutähtiin kirjoitettu: luukku 14

Joskus vuonna palmu kun vielä seurasimme suomeksi ilmestyvää Salapoliisi Conania, yksi suosikkihahmojamme oli mustaanpukeutuvien roistojen naisagentti Vermouth. Ilahduimme aina, kun salaperäinen nainen esiintyi mangassa, sillä hän oli tyylikäs, elegantti mutta vaarallinen kaunotar. Pidimmekin itseämme hölmöinä, kun saimme tietää Vermouthin animeäänen internetistä tarkistamalla sen sijaan, että olisimme arvanneet sen heti paikalla hahmon ensi kertaa nähtyämme. Tyylikäs, elegantti ja vaarallinen Koyama Mami on nimittäin niin luonnollinen valinta Vermouthiksi kuin olla voi. Asiasta ei olisi pitänyt olla mitään epäilystä.

Koyama kutsutaan paikalle aina, kun halutaan todellinen kovaksikeitetty roistotar. Hänen Vermouthinsa on ovela, kaunis ja ah, niin bad-ass. Parasta on, että hän on bad-ass naisellisella tavalla. Hänen ei tarvitse puhua ja käyttäytyä kuin mies ollakseen vahva ja varteenotettava. Hän on nimenomaan kovis nainen, joka pistää miehet ruotuun viettelevällä ja älykkäällä auktoriteetillaan. Koyaman Vermouth on aina muita ylempänä, sillä hän on vetovoimainen ja kiero ja tietää sen. Yleensä hän välttää fyysistä konfliktia ja pelaa oveluudellaan, mutta vastoinkäymisten sattuessakaan hän ei päästä ketään niskan päälle. Kypsän seksikäs ja vastustamaton Koyama on täydellinen näyttelijä kiehtovalle Vermouthille, sillä hän jos kuka on aina kuuntelijan niskan päällä.

Lontoossa kärvistellessään Myy viihdytti itseään viikonloppuiltaisin katsomalla Conan-leffoja ja TV-spessuja Youtubesta, koska ne olivat viihdyttävän vauhdikkaita ja yliampuvia mysteeripläjäyksiä. Hän valikoi katsomisensa lähinnä sen perusteella, että niissä esiintyi joko Hattori Heiji tai Vermouth – Heiji siksi, että uppiniskaisten lapsuudenystävien cocktease-romanssi, ja Vermouth siksi, että Koyama Mami.

Explore posts in the same categories: Joulukalenteri, Seiyuu

Avainsanat: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

2 kommenttia : “Joulutähtiin kirjoitettu: luukku 14”

 1. sandrrraaah Says:

  Mäki valitsen Conan leffat ja spessut yleensä ensisijaisesti Heijin perusteella.. haha (turha kommentti anteeksi,,, mutta ihana tämä teidän joulukalenterinne!:))

  • Cilla Says:

   Kaikki kommentit ovat tervetulleita, etenkin jos liittyvät Heijiin! 😉 Ja kiitos kovasti, mukavaa että on miellyttänyt tähän mennessä! Vielä on luvassa monta helmeä!

   ~C


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: