Teh Joulukalenterihihihi: luukku 23

Joulukuu on kulunut kuin varkain ja olemme jo toiseksi viimeisessä luukussa – tai oikeastaan kolmanneksi, sillä myös joulupäiväksi on tarjolla jonkin sortin ohjelmaa – ja oudosti nämä useammasta kuin yhdestä esimerkistä koostuvat näytteet ovat viime aikoina lisääntyneet. Myös tämän päivän kalenteriluukku sisältää naurua kahdelta eri henkilöltä, jotka päädyimme niputtamaan yhteen, vaikka näytteet eivät todellisuudessa liity toisiinsa juuri… mitenkään. Toisensa 23. luukussa löytävät herrat Shimada Bin ja Chiba Shigeru, joista kumpikin on jo kertaalleen esiintynyt kalenterissa. Törkeästä puolueellisuudesta on tietenkin kyse, mutta näiden setien repertuaarista löytyy niin meheviä sutkautuksia, ettei yksi luukku per nokka riittänytkään.

Olipa kerran kolme pientä Sisarusta, jotka halusivat pitää luennon Desuconissa. Luentoa varten he katsoivat paljon animea. Eräänä päivänä yksi pieni Sisarus katsoi Hokuto no keniä, kulmakarva- ja lihasmassamässäilyä 80-luvulta, ja kohtasi niin vavisuttavan naurun, että antoi sille nimeksi Konekivääri.

Hokuto no kenin toisen kauden välibossi Yuda ei ole ruminta, mitä Shimada Bin on esittänyt, mutta homointa taatusti. Hyvännäköiseen Shiozawa Kaneto -ääniseen kilpailijaan pakkomielteen kehittänyt transu hihittelee yleensä asiaankuuluvan neitimäisesti, mutta tarpeeksi tuulta siipiensä alle saadessaan paukauttaa sellaisen sarjatulen, että nauru oli pakko ripata irti ja valjastaa soittoääneksi. Naurusta tuli välittömästi legendaarinen ja vanhentumaton insider-vitsi, johon viittaamme aina yksinkertaisesti Konekiväärinä. Se, että Chiba Shigeru esittää Yudan saappaita nuolevaa Komaku-käppänää, on puhdas sattuma.

Olipa kerran eräs pieni Sisarus, joka piti kovasti kauniista naisista, jotka lauloivat kauniita lauluja. Hänestä olikin erityisen mukavaa katsella Sakura Taisen -musikaaleja. Eräänä päivänä Shin Hakkenden -musikaalia katsoessaan pieni Sisarus kohtasi niin vavisuttavan naurun, että antoi sille nimeksi Tuulessa ujeltava tarkka-ampujan yksittäinen luoti.

Vuosina 1997-2006 esitetyt Sakura Taisen -musikaalit ovat naisseiyuuiden ja Tanaka Kouhein musiikin ystäville taivaanmannaa, joissa toisinaan esiintyy miehiäkin. Sisarusten rakas Chiba Shigeru vieraili muutamassa musikaalissa erilaisissa rooleissa, muun muassa kuudennessa kesäshow’ssa Shin Hakkendenissa, jonka näytelmäpuoliskossa mies esitti häijyä Bakenekoa. Bakeneko on syönyt Kakutarou-pojan isän ja esiintyy tänä Kakutaroun tullessa ystäviensä (Tanaka Mayumi ja Ikura Kazue) kera kotiin. Pojan poissaollessa Bakeneko syöttää tämän ystäville myrkytettyä ruokaa, ja rikoksen paljastuttua luikauttaa mahdottoman kimeän ja nautiskelevan naurunkiljahduksen, joka tulee niin puun takaa, ettei siitä edes tajua saaneensa osuman ennen kuin näkee veren vuotavan. Vain Chiba Shigeru, hyvät naiset ja herrat!

Explore posts in the same categories: Joulukalenteri

Avainsanat: , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: