Teh Joulukalenterihihihi: luukku 22

Myyn syntymäpäivän kunniaksi 22:tta luukkua tähdittää veteraaniseiyuu Tanaka Ryouichi. Tanaka oli ensimmäisiä seiyuuita, jonka nimen osasimme lukea japanilaisista lopputeksteistä, mutta on saanut rintapieleensä myös liudan muita ansioita. Uniikki, kova mutta miellyttävä ääni on kenen tahansa helppo tunnistaa, etenkin jos mies innostuu missään vaiheessa rooliaan naurahtamaan.

Suomalaisten kuuluu mukisematta rakastaa Tanakaa ihan vain siksi, että hän esitti Hopeanuolessa jääräpäistä ja äkkipikaista kaikuopusta Kurotoraa. Kurotora lienee kuitenkin Tanakan ceeveessä sieltä järkevimmästä päästä, sillä hänen toinen Hopeanuoli-roolinsa, hokkaidolainen Hakurou-husky, on lähempänä sitä välittömän räväkkää ja pöpiä stereotyyppiä, jonka setä on loistavasti ottanut omakseen. Hakurou, joka on ensimmäinen videonäytteessämme esiintyvistä hahmoista, aloittaa lyhyeksi mutta unohtumattomaksi jääneen anime-esiintymisensä nauramalla ilman sen suurempaa syytä, ja painaa tassunjälkensä katsojien muistiin lopullisesti hetkeä myöhemmin kuittaamalla liian nopeiden johtopäätöstensä aiheuttaman väärinkäsityksen räkättämällä sydämensä pohjasta.

Toinen näyteraidan hahmoista on Tanakan kenties kuuluisin rooli, Saint Seiyan Cancer Deathmask. Tanaka oli yksi niistä kuudesta, jotka saivat pitää roolinsa koko Seiya-castin mentyä vaihtoon vuoden 2005 kieppeillä, mikä kertonee jotain hänen suorituksensa ansaitsemasta tunnustuksesta. Se onkin täydellinen. Deathmask on sadistinen, amoraalinen, kieroutunut ja turmeltunut paskiainen, joka tappaa ihmisiä lähinnä huvikseen, sisustaa vartioimansa temppelin uhriensa kuolinnaamioilla ja kysyttäessä väittää näiden ikuisen kärsimyksen ulinan johtuvan tuskan sijaan euforiasta. Hirviömäisyydestään huolimatta mielipuoli nauttii sarjan fanien keskuudessa suurta suosiota, koska onnistuu jotenkin olemaan halveksuttavuudessaan tykättävä ja jopa hauska. Uskallamme väittää, että karismaattisella Tanaka Ryouichilla ja hänen naurullaan on jotain tekemistä sen kanssa; Tanakan vahvuus rapumiehenä on hänen selittämättömässä kyvyssään olla sekä hulvattoman koominen, uhkaava, rakastettava että läpikotaisin vastenmielinen yhtä aikaa. Hänen säälimätön ja halveksiva naurunräkätyksensä, jota hän päästelee ilmoille aivan joka välissä, tiivistää täydellisesti kaikki nämä ominaisuudet.

Parhaiten Deathmaskin sikamaisuus tullee esiin kohdassa, jossa hän viskaa vastustajalleen Shiryuulle suojelusta rukoilevan (Deathmask ilmeisesti bugaa Jumalan puhelinlinjoja) Shunrei-tytön vesiputoukseen, nauraa räkäisesti päälle ja kehuu, miten mukava kaveri onkaan lähetettyään Shiryuulle seuraa tuonpuoleiseen. Vau. Mikä kusipää.

Explore posts in the same categories: Joulukalenteri

Avainsanat: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

3 kommenttia : “Teh Joulukalenterihihihi: luukku 22”

  1. Tiina Says:

    Hyvää synttäriä, Myke! ^-^ Ja kyllä Tanaka on yks niistä seksikkäänisistä tyypeistä XD


  2. […] tiivistyy erinomaisesti hänen räkäisessä pilkkanaurussaan, jota erittelin varsin osuvasti jo viime vuonna. Äänekäs naurunremakka naurattaa hassuudellaan mutta puistattaa luonteellaan – Deathmask […]


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: