Teh Joulukalenterihihihi: luukku 17

Ensimmäinen Sisarusten omistama ihka oikea anime-DVD taisi olla Majutsushi Orphen -sarjan ensimmäinen levy. Sarjassa seikkailee maagikko Orphen, joka etsii keinoa vapauttaa ystävänsä lumotun miekan kirouksesta. Orphenin oppilaan Majicin ja Cleao-ylhäisöneidon lisäksi mukana hilluu piskuinen veljeskaksikko Volcan ja Dortin. Veljekset ovat jonkinasteisia peikkoja tai maahisia, mutta Sisarukset nimittävät heitä yksinkertaisesti tontuiksi.

Parivaljakosta vanhempi Volcan on räiskyväluonteinen, pahansisuinen ja opportunistinen pikku liero. Hän on Orphenille velkaa, mutta tekee kaikkensa kiemurrellakseen irti velastaan ja suunnittelee mitä älyttömimpiä juonia Orphenin pään menoksi. Dortin puolestaan on hiljainen järjen ääni, mutta joutuu auttamatta mukaan veljensä riepotuksiin. Tonttujen ääninä kuullaan otokoyakut Ikura Kazue ja Shiina Hekiru.

Parhaiten roolistaan Sakura Taisenin Reni Milchstraßena tunnettu Ikura oli niin epäonninen, että Sisarukset tutustuivat häneen ensiksi juuri Volcanina. Roolisuorituksessa ei tosin ole mitään hävettävää, päinvastoin. Ikura on suorastaan parhaimmillaan käristessään iäti ärtyneenä tonttuna. Useimmiten Volcanin nauru on pahaenteistä rohinaa, vaan kun tontut törmäävät golemlaumaan ja tarjoutuu tilaisuus päästä eroon Orphenista, paisuu nauru suureelliseksi, hidastahtiseksi räkätykseksi. Eikä se hevillä lopu, vaan tontun ryääähhähhähhähhää-nauru saa voimaa aina uusista hengenvedoista. Kolossin nolohko häviö Orphenin loitsuja vastaan ei lainkaan hidasta tahtia, vaan Volcan ilmaisee myöhemmin itseään ilkikurisemmalla käkätyksellä retostellessaan tulevalla voitollaan. Voi Volcan, olet niin rasittava ja silti niin hellyttävä.

Explore posts in the same categories: Joulukalenteri

Avainsanat: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

3 kommenttia : “Teh Joulukalenterihihihi: luukku 17”

  1. Arana Says:

    Orphen oli minullakin ensimmäinen oma animesarja DVD:llä, ah nostalgiaa! Itse tykkäsin aina Volcanista hassuine suunnitelmineen, ja tuo räkätys muistui luukkua avatessa mieleen jo ennen kuin starttasin videonäytteen. ❤

    Black Tigerin kumea pahishohotus on myös tosi hienoa kuultavaa ja ihan yhtä uskottavaa kuin kaikki muukin hahmossa. 8D

    • Afureko Says:

      Tilanne tässä päässä on sikäli huonompi, että omistamme sarjasta vain DVD:t yksi, kolme ja kuusi. Näkemättä on siis vielä vaikka mitä ^^;; Black Tigerin naurun toki uskoo hienoksi kuulemattakin, onhan kyseisen hepun äänenä Okiayu Ryoutarou (Jinnai DDD8), mutta kyllähän sen mielellään todistaisi aivan omin korvin. Kunhan saisi loputkin levyt käsiinsä!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: