Teh Joulukalenterihihihi: luukku 7

Joulukalenterin seiskaluukun tarjoaa Koge-Donbon räväkänsuloinen sarja Pita-Ten. Söötin mutta sulkeutuneen pikkupojan Kotaroun naapuriksi tupsahtaa höpsö Misha, joka sattuu olemaan enkeli. Lisävaivoiksi siunaantuu ajan myötä kaikennäköisiä eläjiä, joista yksi on Mitarain sisaruspari. Isoveli Mitarai Hiroshi, tuttavallisemmin Dai-chan, yrittää raivokkaasti päihittää Kotaroun ystävän Ten-chanin kaikessa. Pikkusisko Kaoru taas on ihastunut Ten-chaniin ja suojelee sekä veljeään että ihastustaan keinoja kaihtamatta. Molemmilla on pienen omakotitalon kokoinen ego ja yhtä suureellinen naurutyyli.

Dai-chan lienee Kumai Motokon nautittavimpia rooleja. Määrä- ja itsetietoinen Dai-chan kun ottaa asiat äärimmäisen vakavasti ja heittäytyy täysillä mukaan kaikkeen tekemäänsä kunnon suomalaisärriä päräytellen, eikä itsetuntoa lainkaan vähennä se, että hahmo on vasta koulupoika. Ylimielisen habituksen kruunaa röhöttävä ivanauru, jonka Dai-chan täräyttää vasten uhrinsa kasvoja kuin nyrkin leukaperiin.

Nogawa Sakuran näyttelemä Kaoru ei mitenkään jää kakkoseksi. Itseriittoinen ojounauru vingahtelee normaalisti kuuloalueen ylärajoilla, mutta tarpeeksi voimaa saatuaan se läimäisee kuulijaa avokämmenellä naamaan. Lapsukaisilla on jo niin selvät maailmanvalloittajan elkeet, että suorastaan pelottaa, mitä he saavat aikaiseksi isona!

Explore posts in the same categories: Joulukalenteri

Avainsanat: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

2 kommenttia : “Teh Joulukalenterihihihi: luukku 7”

 1. Elli Says:

  XD
  Pelottavia lapsia.

  • Cilla Says:

   Olisin hyvin, hyvin huolissani, jos synnyttäisin tuollaisia. Että niinkin viattomasta ja yltiösuloisesta sarjasta voi löytyä moinen sisaruspari.

   ~C


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: