Teh Joulukalenterihihihi: luukku 4

Neljännestä luukusta löytyy hysteerisesti kikattava Waji, Jungle wa itsumo Hare nochi Guu -animen päähenkilö Haren luokkatoveri. Hallitsematon repeily on Wajin pääasiallinen kommunikointiväline, vaikka osaa hän toki puhuakin. Wajin ylitsevuotavan hilpeyden voimaa sekä tämän yksinkertaista ”nauru karkottaa murheet” -elämänfilosofiaa esitellään juurta jaksain sarjan neljännessä jaksossa, jossa Waji opettaa Harea riivaavan oudon Guu-tytön nauramaan. Dramaattisia ja vähemmän dramaattisia väärinkäsityksiä seuraa.

Varoitus! Oheinen video voi aiheuttaa hengästymistä, rintakipuja ja yleistä uupumusta. Ei suositella tahdistimella varustetuille.

Wajin osan on saanut ristikseen Kishio Daisuke, joka vaikuttaisi roolia varten nipistäneen nenänsä kiinni muutamalla tiukalla pyykkipojalla. Kishio on melko vaikea tunnistaa roolista, koska nasaalista äänestä huokuu hämäävä yamaguchikappeimaisuus. Haluaisimmepa tietää, miltä henkensä edestä hekottanut Kishio-parka on neljännen jakson nauhoituksissa näyttänyt, puhumattakaan hajoilua seuranneista kollegoista!

Vuonna 2001 pyörinyt Kindaichi Renjuroun mangaan perustuva Jungle wa itsumo Hare nochi Guu on melko tunnettu nimike Suomen animepiireissä, ainakin oman fanisukupolvemme parissa. Sen käyttämä absurdi, lähes montypythonmainen kreisihuumori on kuin yaoi – toisia se miellyttää ja toisia ei. Sisarukset nauttivat peittelemättömästä absurdiudesta sekä erityisesti Haren lannistumattomasta asenteesta. Raivoisan villieläimen staminalla outoa elämäänsä elävän viidakkopojan kummalliset ystävät jakavat vähäjärkisen mutta rikkumattoman yhteishengen, josta useimmat koululaiset vain haaveilevat.

Explore posts in the same categories: Joulukalenteri

Avainsanat: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

6 kommenttia : “Teh Joulukalenterihihihi: luukku 4”

 1. Arana Says:

  Itselle on kyllä tuo Guun robottinauru jäänyt paremmin mieleen kuin Wajin jatkuva räkätys, koska kukaan ei varmaan koskaan ole missannut nauramisen pointtia yhtä hienosti kuin Guu. Tosin onhan tuo Wajinkin hyperventilointi aika hysteeristä katsottavaa, poikaparalla on varmaan raudasta tehty pallea. (Ja mitä hittoa, se tosiaan kuulostaa Kappeilta.)

  HaleGuu on muuten ainoita puhtaita komedioita, joista olen joskus tyksinyt ihan kympillä, juuri tuon absurdin huumorin ansiosta. Vieläkin iskee pienissä annoksissa.

  • Nita Says:

   Guun aivot eivät tosiaan toimi ihan samalla tavalla kuin meidän muiden x3 Me taas kalenteria miettiessämme heti muistimme Wajin hengästyttävän kikatuksen – kaipa siksi, että Guu tekee sarjan aikana kaikenlaista outoa, mutta Waji vain nauraa. Siitä on jo aikaa, kun tuli viimeksi katsottua HaleGuuta, pitäisi varmaan joskus saada se loppuunkin…

 2. muusi Says:

  Tää olikin ainoa nauru, jonka puutteesta aioin valittaa ellei sitä joulukalenterista löytyisi! Hyvä että löytyy! Järkyttävän komea nauru.

  • Nita Says:

   Haha, hyvä, että odotukset täyttyivät! Kalenteriin ei kuitenkaan mahdu kuin rajattu määrä nauruja, joten joulun paikkeilla saa toki tulla sanomaan, jos keksi vielä jonkin upean esimerkin :3

 3. Elli Says:

  Ei tuo voi olla Kishio! XD Kuulostaa ihan Kappeilta. Uskomatonta.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: